Ruilen & Retourneren

Je mag er van uitgaan dat wij er alles aan doen om de levering van de artikelen perfect te laten verlopen. Mocht een artikel niet aan je verwachtingen voldoen, of is het niet de juiste maat, dan kan het artikel binnen 14 (werk)dagen geruild of geretourneerd worden. De kosten voor het retoursturen zijn voor eigen rekening, het omruilen in de winkel in Roelofarendsveen of Noordwijkerhout is gratis. Kom je het omruilen in de winkel, neem dan eerst contact op om te bespreken of het artikel op voorraad is.

Wil je een artikel terug sturen? We horen graag waarom je het artikel wilt terugsturen. Schrijf dit op deze pakbon (niet verplicht) en stuur deze mee met de retourzending.

Voor retourzendingen gelden de volgende voorwaarden:

 • De artikelen kunnen, op eigen kosten, worden geretourneerd. Je kunt de artikelen retourneren naar:
  Sparkling Star
  Noordplein 1
  2371 DA ROELOFARENDSVEEN
 • Artikelen die je via sparklingstar.nl hebt gekocht, kunnen zonder opgaaf van reden worden geruild en/of geretourneerd.
 • De artikelen moeten per omgaande, maar uiterlijk binnen veertien (14) werkdagen na ontvangst van de bestelling op het bezorgadres, aan ons geretourneerd zijn.
 • De artikelen moeten in originele staat van verzending zijn, ongewassen, voorzien van aangehechte labels en in originele verpakking.
 • De pakbon moet met de retourzending worden meegestuurd.
 • Sparklingstar.nl, accepteert uitsluitend retourzendingen die voldoen aan de hierboven beschreven voorwaarden.
 • Het te crediteren bedrag zal binnen vijf (5) werkdagen worden overgemaakt.
 • Bewaar ten alle tijden, mits beschikbaar, het verzendbewijs van jouw. Mocht jouw retourzending zoek raken, dan hebben wij een bewijs van verzending nodig om iets voor je te kunnen betekenen.

Ruilen

Wil je een artikel ruilen voor een andere maat of kleur, plaats dan een nieuwe bestelling via de webshop. De verzendkosten zijn voor eigen rekening.Terugbetaling

Na ontvangst van het artikel, zullen wij indien van toepassing, het geld terugstorten. De artikelen moeten uiterlijk binnen veertien (14) werkdagen na ontvangst van de bestelling op het bezorgadres, aan ons geretourneerd zijn.